Actiemodel

Peugeot Boxer

Nu 2 jaar 0% rente Financial Lease!

Luxe uitgevoerd met o.a.:

  • ESP
  • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Elektrisch bedienbare ramen en spiegels
  • Volledige scheidingswand
Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een speciale uitvoering, zoals een kipper of uitvoering met open laadbak? De Boxer is leverbaar met een breed gamma van speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes. U kunt de ombouw op bestelling zelfs volledig naar wens laten uitvoeren.

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE OP ALLE PEUGEOT BEDRIJFSAUTO’S

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto en onderhoud heeft u in eigen beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant. En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Partner, Expert of Boxer profiteert u van slechts 0% rente bij een looptijd tot 2 jaar! Slimme ondernemers slaan nu toe!

Heeft u vragen? U kunt al uw vragen kwijt bij onze collega Chris Budie via c.budie@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 

 

 

 

*De genoemde prijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De  prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

 

 

Peugeot Boxer

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk