Actiemodel

Peugeot 5008

Kom kijken in onze showroom!

Nieuwe Peugeot 5008

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor zo’n grote 7- zit SUV. De moderne PEUGEOT i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel biedt u een bijzondere rij-ervaring met het comfort van een echte reisauto.

Het exterieurdesign van de nieuwe Peugeot 5008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan. Het krachtige, maar verfijnde nieuwe front van de nieuwe Peugeot 5008 SUV, met zijn frameless grille, geflankeerd door de voor PEUGEOT zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’. beantwoord aan de esthetische normen van morgen. De chroomlijst in de voorschermen verbindt de koplampen met de verchroomde daklijst die doorloopt tot aan de achterspoiler. De nieuwe 19’’ Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’ met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe Peugeot 5008 SUV.”

NIEUWE 3D ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vallen de nieuwe achterlichten op met PEUGEOT Full LED technology, met 3D-effect en scrolling richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte vensters die één geheel vormen met de zwarte strip op de kofferklep.

De gehele reeks benzine- en dieselmotoren op de nieuwe Peugeot 5008 SUV is uitgerust met een brandstofbesparend Stop&Start systeem. Benzinemotoren:

  • PureTech 130 S&S handgeschakeld,
  • PureTech 130 S&S EAT8 automaat,
  • PureTech 180 S&S EAT8 automaat.

Dieselmotoren:

  • BlueHDi 130 S&S handgeschakeld,
  • BlueHDi 130 S&S EAT8 automaat.

De EAT8 automatische versnellingsbak met schakelpaddles achter het stuurwiel en elektronische aansturing staat garant voor snel en soepel schakelen dankzij de Quickshift technologie. Deze optimalisatie bespaard niet alleen brandstof, maar verhoogt ook het rijplezier en comfort.”

Maar we vertellen u graag nog heel veel meer over deze fantastische nieuwe Peugeot 5008! Wij ontvangen u dan ook erg graag in onze showrooms te Heerlen, Maastricht en Sittard! Of mogen wij contact met u opnemen?

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

Ook zijn wij goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

 

De consumentenprijs zoals vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm (100% elektrische modellen zijn vrijgesteld van BPM) en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. – Afgebeeld: Nieuwe Peugeot 5008 SUV GT in bleu Célèbes.

Peugeot 5008

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk