Actiemodel

Hyundai i10

Private Lease v.a. €229,- per maand!

Luxe uitgevoerd met o.a.:

Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Vier het voorjaar bij Hyundai! 
Wegrijden in een extra luxe uitgeruste Hyundai i10 was nog nooit zó voordelig. Wanneer je nu kiest voor de Hyundai i10 Comfort + Smart Pack ontvang je bovenop de Lente Bonus van € 1.500 tijdelijk ook een korting van € 500 op het Smart Pack.
Zo profiteer je naast de rijke uitrusting van een i10 Comfort – zoals cruise control en airconditioning – ook van de luxe opties van het Smart Pack, met onder andere navigatie, Apple CarPlay, Live Services en parkeersensoren achter!

Extra voordelige Smart Pack 
Met deze actie ben je nu slechts € 395 kwijt voor een Smart Pack in plaats van € 895.
Kies je voor Hyundai Private Lease? Ook dan profiteer je van voordeel en kost het Smart Pack je nu slechts € 3 per maand in plaats van € 11 (o.b.v. 48 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai i10 Comfort + Smartpack vanaf € 229 per maand 
Op het totale aankoopbedrag bedraagt jouw totale korting maar liefst € 2.000. Dat betekent dat je al in een Hyundai i10 Comfort + Smart Pack rijdt vanaf € 12.990.
Met Hyundai Private Lease betaal je tijdelijk slechts € 229 per maand (o.b.v. 48 maanden / 10.000 km per jaar).

50/50 deal
Daarnaast kun je óók nog profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 1,99% rente.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 

De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (lease) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk