Actiemodel

Hyundai i30

Private Lease v.a. €349,-!

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt.

De Hyundai i30-familie is er in drie carrosserievarianten.
Kiest u voor de allrounder Hyundai i30, de elegante en stijlvolle Hyundai i30 Fastback, de ruime en praktische Hyundai i30 Wagon of wordt het een van de stoere, sportieve N Line-uitvoeringen? Zoveel mensen, zoveel smaken. Toch hebben de i30, i30 Fastback en i30 Wagon ook veel gemeen: een gedurfd design, de beste veiligheidssystemen, naadloze connectiviteit en standaard 48-volt Mild-Hybrid-technologie voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

Veiligheid? Connectiviteit? Efficiency? Check!
De nieuwe Hyundai i30 voldoet op alle fronten. Met een gedurfd design, de beste veiligheid in zijn klasse, naadloze connectiviteit en standaard 48-volt Mild-Hybrid-systeem voor nog meer efficiency. Check!

Try & Buy bonus van € 1.500 
U ontvangt op een nieuwe Hyundai i30 maar liefst € 1.500 korting. Zo is de i30 al leverbaar vanaf € 23.395 na aftrek van de Try & Buy Bonus. Heeft u een auto in te ruilen? We doen u graag een scherp inruilaanbod.

Hyundai Private Lease vanaf € 349,- per maand 
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stapt u al in een nieuwe Hyundai i30 vanaf € 349,- (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

De keuze is aan u: standaard- of N Line-uitvoering?

Beide uitvoeringen zijn vernieuwd en voldoen perfect aan uw wensen – in alle drie carrosserievarianten. Jawel, de Wagon is er nu ook in de opvallende, op de i30 N geïnspireerde N Line-uitvoering.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 

*De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (Private Lease op basis van 10.000 km en 60 maanden) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Hyundai i30

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk