Actiemodel

Hyundai Tucson

Nu in onze showrooms!

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Revolutionair design. Hybride prestaties.

Welkom bij deze revolutie. De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is niet slechts een evolutie van zijn voorganger, maar het resultaat van een pure designrevolutie. Hij heeft een toonaangevend, vooruitstrevend design, maar biedt ook state-of-the-art smart tech en een hybride-aandrijflijn die u verder brengt terwijl die minder brandstof verbruikt.

Hybride-aandrijving.

De nieuwe hybride-aandrijflijn is ontwikkeld om minder brandstof te verbruiken zonder ook maar iets af te doen aan het rijplezier dat de Hyundai Tucson Hybrid biedt. Hij heeft een gecombineerd vermogen van 169 kW (230 pk) en een maximumkoppel van 350 Nm.

 

Vooruitstrevend SUV-design.

Hyundai brengt moderne vormgeving weer een stap verder. Met de strak gebeeldhouwde oppervlakken en de dynamische lijnen heeft de nieuwe Hyundai Tucson Hybrid een vooruitstrevend SUV-design van ‘the next level’.

 

Hoogste veiligheid in zijn klasse.

Optimale gemoedsrust: de nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is voorzien van de meest geavanceerde rijassistentiesystemen en een pakket actieve veiligheidssystemen met talrijke innovatieve functies – voor de hoogste veiligheid in zijn klasse.

Wat is een hybride-auto?

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid is voorzien van zowel een benzinemotor als een elektromotor – een zogenoemd volledig parallel hybridesysteem. Om maximale efficiency en inspirerende prestaties te bieden, werken de motoren samen, met ondersteuning van een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. De hybride-aandrijflijn schakelt naadloos over van de benzinemotor naar de elektromotor en terug – soms zijn beide ook tegelijk actief.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Tucson Hybrid Hybrid gebouwd volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Zodat je kunt genieten van al datgene wat je dierbaar is, zonder zorgen over je auto. Bovendien is de krachtige hoogvoltagebatterij gedekt door een garantie van 8 jaar of 160.000 kilometer, wat het eerst aan de orde is. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de industrie u geeft – standaard.

The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side.
Erg graag informeren wij u over alle mogelijkheden! Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl of mogen wij contact met u opnemen?

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

Hyundai Tucson

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk