Actiemodel

Mazda 2

Private Lease topper! Meest complete uitvoering nu voor €327,- per maand!

Luxe uitgevoerd met o.a.:

  • 16- inch licht metalen velgen, Gun metal
  • GT-M meterset met centrale toerenteller
  • GT-M Grille
  • Smart City Break Support Rear & Front
Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

DE MEEST VER­FIJN­DE AUTO IN ZIJN SEG­MENT
Het was Mazda haar missie om alle verwachtingen van een auto in dit segment te overtreffen. Geen concessies te doen en zijn gegaan voor de combinatie van een luxe interieur, rijke standaarduitrusting, krachtige motor en toonaangevende veiligheid.

Met de Mazda2 zijn ze erin geslaagd om design en technologie te optimaliseren voor de perfecte rijervaring. U voelt een directe respons en een verbondenheid die elke rit, lang of kort, leuk maakt. Alles is zo ontworpen dat u maximaal rijplezier ervaart en toch zuinig rijdt.

In zijn segment is de Mazda2 een klasse apart. Met een interieur dat is ontworpen met u als bestuurder als uitgangspunt, voelt elke rit alsof de auto voor u gemaakt is. Ervaar nu de eenheid tussen u en de Mazda 2.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

*De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (Private Lease obv 60 maanden en 10.000 km per jaar) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Mazda 2

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk