Actiemodel

Mazda CX-30

Private Lease deals! Nu vanaf €429,- op voorraad modellen

Onze voorraad actieauto's

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

EEN NIEUW GE­LUID
De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zowel interieur als exterieur zijn door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarin de kunst van het weglaten centraal staat. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de binnenkant ook bijzonder rijk aan. En dat is op z’n zachtst gezegd uniek voor een crossover.

De nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. U zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

BUI­TEN­GE­WOON VAN ­BIN­NEN
Het oogstrelende interieur is ook bijzonder praktisch. Zo is er gekozen voor een horizontale symmetrie die de bestuurder precies in het midden plaatst. Dit resulteert in een rustige en comfortabele omgeving waarin u alle functies blindelings kunt vinden.

INSPIRERENDE SCHOONHEID
Ervaar de kunst van het weglaten in de praktijk, waardoor de nieuwe Mazda CX-30 er van binnen en van buiten fantastisch uitziet.

PURE GEMOEDSRUST
Slimme technologie gaat hand in hand met een design waarin u centraal staat. Dat zorgt voor meer controle en meer veiligheid onderweg.

ELK GELUID ZOALS HET HOORT
Communiceer optimaal, geniet van muziek of ultieme stilte dankzij het elimineren van geluiden die als onprettig worden ervaren.

ALLE VRIJHEID OM OP PAD TE GAAN
Meer plaats voor bagage achterin en geavanceerde Skyactiv-motortechnologie voorin maken het plaatje compleet.

OVER DE MOTOR GESPROKEN
De nieuwe Mazda CX-30 is – naast een zuinige dieselmotor – leverbaar met de efficiënte Skyactiv-G en de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Zo maken we de nieuwe Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

*De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (Private Lease) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Mazda CX-30

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk