Actiemodel

Mazda MX-5

Private Lease* Nu vanaf €429,- per maand!

Luxe uitgevoerd met o.a.:

  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • LED-koplampen
  • Handbediende airconditioning
Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Niet te lang bij stilstaan
Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoeft u niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door uw haren en geniet van elke rit die u maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

De Mazda MX-5  van meer waarde
Kiest u nu voor de iconische Mazda MX-5 dan stapt u nu in tegen een aantrekkelijke prijs. Tijdelijk ontvangt u namelijk tot € 1.500,- extra inruilwaarde op de Mazda MX-5. Stop met dromen en stap nu in.

Mazda MX-5 vanaf € 429,- per maand*

De Mazda MX-5, de iconische roadster is nu extra scherp geprijsd! Voor € 429,- per maand* rijd u de Mazda MX-5 GT-M met led verlichting, lichtmetalen velgen en Bose® Premium geluidssysteem.

* Onze medewerkers informeren u graag naar alle mogelijkheden, opties en voorwaarden over deze bijzondere Mazda! Ook omtrent de Private Lease opties!

Wij zijn goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

Mazda MX-5

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk