Actiemodel

Mazda MX-5

Mei en Juni Private Lease Actie Maanden! Nu vanaf €499,- per maand!*

Luxe uitgevoerd met o.a.:

  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • LED-koplampen
  • Handbediende airconditioning
Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

Niet te lang bij stilstaan
Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoeft u niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door uw haren en geniet van elke rit die u maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

De Mazda MX-5  van meer waarde
Kiest u nu voor de iconische Mazda MX-5 dan stapt u nu in tegen een aantrekkelijke prijs. Stop met dromen en stap nu in.

Mazda MX-5 vanaf € 499,- per maand*
De Mazda MX-5, de iconische roadster is nu extra scherp geprijsd! U rijdt de Mazda MX-5 vanaf € 499,- per maand*

* Onze medewerkers informeren u graag naar alle mogelijkheden, opties en voorwaarden over deze bijzondere Mazda! Ook omtrent de Private Lease opties!

Wij zijn goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 

 

* De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Mazda MX-5

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk