Actiemodel

Peugeot 208

Private Lease vanaf €299,- per maand

nieuwe Peugeot 208

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

EEN ONWEERSTAANBAAR UITERLIJK
De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN
De nieuwe Peugeot 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. De lage daklijn, de lange motorkap en krachtig gewelfde flanken onthullen zijn sportieve aard. Met frisse en originele carrosseriekleuren zal de nieuwe Peugeot 208 vooral opvallen. Zeker met de carrosserieafwerking ‘Black Diamond’, waarbij de bovenste helft van de carrosserie in zwart is uitgevoerd, de glanzend zwarte wielkastranden en raamlijsten, en de gepolijste velgen met inserts op GT Line en GT versterken het kenmerkende uiterlijk.

VRIJMOEDIG EN ONBESCHAAMD
De expressieve voorzijde van de nieuwe Peugeot 208 is voorzien van een royale verchroomde grille(1) en heeft een moderne en stoere blik met zijn full-LED koplampenimet klauwafdruk en zijn LED-dagrijverlichting. De achterzijde onderscheidt zich door de glanzend zwarte horizontale balk die voorzien is van full-LED achterlichten met kenmerkende klauwafdruk, die bij aangezet contact altijd branden.

OOK PRIVATE LEASE! 
Nieuwe 208 Like 1.2 PureTech 75  €299,- per maand
Nieuwe 208 Allure 1.2 PureTech 100 €339,- per maand
Nieuwe 208 GT-Line 1.2 PureTech 100 €359,- per maand

Private Lease Deals!

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto,  inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (Private Lease ob.v 48 maanden 10.000 km) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Peugeot 208

Fotogalerij

  • nieuwe Peugeot 208

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk