Actiemodel

Peugeot 108

Private Lease al vanaf €215,- per maand!

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

De Peugeot 108 Active met airco is een compacte stadsauto en is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is er al een 108 Active 5-deurs leverbaar vanaf €14.300,-. Wilt u net wat meer? Dan is er de 108 Active, die standaard wordt voorzien van een complete uitrusting en perfect past bij een actieve levensstijl. Een nog completere uitrusting heeft u bij de Peugeot 108 Allure. Met standaard een 7″ groot touchscreen en 15″ lichtmetalen velgen zullen alle ogen op u gericht zijn. Vervolgens is er ook nog de Peugeot 108 Collection, een Limited Edition. Naast een aantal extra uitrustingsitems onderscheidt de 108 Collection zich door specifieke afwerkingsdetails, zoals sportieve striping op de zijkant en instaplijsten. Er is altijd een Peugeot 108 die bij u past!

De Peugeot 108 Active met airco is een compacte stadsauto en is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is er al een 108 Active 5-deurs leverbaar vanaf €15.450,-. Wilt u net wat meer? Dan is er de 108 Active, die standaard wordt voorzien van een complete uitrusting en perfect past bij een actieve levensstijl. Een nog completere uitrusting heeft u bij de Peugeot 108 Allure. Met standaard een 7″ groot touchscreen en 15″ lichtmetalen velgen zullen alle ogen op u gericht zijn.

Wilt u nog meer voordeel? Vraag dan naar onze geregistreerde voorraad auto’s met nul kilometers! Zo heeft u nu al een luxe Allure 5-deurs met climate control, achteruitrijcamera en extra getinte ramen rijklaar voor  €14.535,-

Wilt u nog meer voordeel? Vraag dan naar onze geregistreerde voorraad auto’s met nul kilometer! Zo heeft u nu al een luxe Allure 5-deurs met airco rijklaar vanaf €13.750,-

Op dit moment aantrekkelijke private lease deals:

Peugeot 108 Active vanaf € 239,- per maand.
Extra opties o.a. Mistlampen voor, Extra getinte ramen, Lederen stuurwiel en pookknop, Toerenteller, Elektrisch en verstelbare buitenspiegels.

Peugeot 108 Allure vanaf € 260,- per maand
Extra opties o.a. Achteruitrijcamera, Climate control, Automatisch inschakelende verlichting en Extra getinte ramen.

Bereken hier uw nieuwe Peugeot 108 in de private lease!

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij bellen?

Bel mij terug

* De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.

Peugeot 108

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk