Actiemodel

Peugeot 508

Private Lease nu vanaf €560,- per maand!

Luxe uitgevoerd met o.a.:

  • Pack Safety : Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem) met Distance Alert (waarschuwing dreigende aanrijding), Active Lane Departure Warning System en herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking
  • RIJHULPSYSTEMEN Cruise control met adviessnelheidsfunctie. Is gekoppeld aan de herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking.
  • Peugeot i-Cockpit® met configureerbaar head-up instrumentenpaneel, 8" capacitief touchscreen en multifunctioneel compact stuurwiel.
  • ULTIMEDIA EN NAVIGATIE Radio / Bluetooth /USB met 8" capacitief HD-touchscreen
Offerte aanvragen

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

DE RADICALE BERLINE
Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogwaardige technologieën voor een sublieme rijervaring.

De nieuwe PEUGEOT 508 is een chique berline die zich kenmerkt door een laag en dynamisch silhouet, een krachtige voorzijde en gespierd en messcherp design. Een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie is begonnen. De gewelfde lijnen, geraffineerde grille en nieuwe lichtsignatuur versterken zijn pure, gedurfde en innovatieve karakter.

ULTIEME PERFECTIE
De expertise van de ontwerpers blijkt uit een design en een kwaliteit zonder compromissen: evenwichtige verhoudingen, portieren zonder raamstijlen, een perfecte afwerking en fraai op elkaar aansluitende carrosseriedelen… Aan de kleinste details is aandacht besteed in het streven naar ultieme stijl en perfectie.

NEEM PLAATS IN DE PEUGEOT i-Cockpit®.
De bestuurdersplaats vormt een dynamische en tot de verbeelding sprekende omgeving met zijn compacte stuurwiel, te configureren head-up instrumentenpaneel met digitaal scherm en 10 inch capacitief HD-touchscreen*. Ervaar het comfort van de stoelen met multipoint-massagefunctie* en het pure en natuurgetrouwe geluid van het Focal®-hifisysteem* en beleef ongekende rijsensaties.  * Optioneel of standaard. Afhankelijk van de uitvoering.

Vanaf €560,- per maand is ook al Private Lease mogelijk!

Puretech 180pk EAT8, Puretech 225pk EAT8 benzinemotor en de 1.5 BlueHDi 130 pk, of een 2.0 BlueHDi 160 of 180 pk dieselmotor zijn alleen nog leverbaar uit voorraad op=op

Komt u snel plaatsnemen? U kunt online uw proefrit inplannen!

Ook zijn wij goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De (private lease) prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Peugeot 508

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk