Actiemodel

Peugeot e-2008

100% Electrisch Private Lease nu v.a. €399- p.m.

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Ontdek de nieuwe compacte Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van een nieuwe vorm van e-mobiliteit.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer voorkomen met vloeiende lijnen en een grote bodemvrijheid. Het is een imposante auto die beheerste kracht tentoonspreidt. De flanken met als een diamant geslepen vlakken geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een dynamische uitstraling. De expressieve voorzijde, de karakteristieke lichtsignatuur, de lichtgewicht lichtmetalen 18 inch-velgen met aerodynamische insertsi, de horizontale motorkap, de glanzend zwarte sierlijsten van de zijruiten en het Black Diamond-dak zorgen voor een extra sportief voorkomen.

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3Di, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. Het keyless entry and start-systeem zorgt ervoor dat de auto wordt ontgrendeld als u eropaf loopt en wordt vergrendeld als u ervandaan loopti, mits u de sleutel op zak hebt. U kunt ook de manier van rijden aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur door een rijmodusi te selecteren. Eenmaal ingestapt in uw nieuwe Peugeot e-2008 SUV profiteert u van het bedieningsgemak van de speciaal op elektrisch rijden afgestemde PEUGEOT i-Cockpit® 3D en kunt u de actieradius verbeteren dankzij regeneratief remmeni en in real time specifieke informatie over de werking van de elektrische aandrijflijn bekijken.

De Private Lease* vanaf tarieven in EUR o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar zijn

  • ​e-2008 Active           €  485,-  nu voor €399,-
  • e-2008 Active Pack  € 489,-  nu voor € 405,-
  • e-2008 Allure            € 499,-  nu voor € 415,-
  • e-2008 Allure Pack   € 505,- nu voor € 425,-
  • e-2008 GT                 €  535,-  nu voor € 449,-
  • e-2008 GT Pack        € 549,- € nu voor 465,-

* aanbieding is geldig tot eind Juni inclusief gratis Flex twv € 20,- per maand!

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen?

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

De consumentenprijs zoals op deze pagina vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanaf prijs. Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

Peugeot e-2008

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk