Actiemodel

Peugeot e-2008

100% Electrisch Private Lease nu v.a. €529,- p.m.

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Ontdek de nieuwe compacte Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van een nieuwe vorm van e-mobiliteit.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer voorkomen met vloeiende lijnen en een grote bodemvrijheid. Het is een imposante auto die beheerste kracht tentoonspreidt. De flanken met als een diamant geslepen vlakken geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een dynamische uitstraling. De expressieve voorzijde, de karakteristieke lichtsignatuur, de lichtgewicht lichtmetalen 18 inch-velgen met aerodynamische insertsi, de horizontale motorkap, de glanzend zwarte sierlijsten van de zijruiten en het Black Diamond-dak zorgen voor een extra sportief voorkomen.

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3Di, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. Het keyless entry and start-systeem zorgt ervoor dat de auto wordt ontgrendeld als u eropaf loopt en wordt vergrendeld als u ervandaan loopti, mits u de sleutel op zak hebt. U kunt ook de manier van rijden aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur door een rijmodusi te selecteren. Eenmaal ingestapt in uw nieuwe Peugeot e-2008 SUV profiteert u van het bedieningsgemak van de speciaal op elektrisch rijden afgestemde PEUGEOT i-Cockpit® 3D en kunt u de actieradius verbeteren dankzij regeneratief remmeni en in real time specifieke informatie over de werking van de elektrische aandrijflijn bekijken.

Subsidie voor elektrisch rijden

Kiest u voor een elektrische auto, dan kunt u subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt € 4.000,- bij aanschaf van een nieuwe auto. Voor een gebruikte elektrische auto is dit € 2.000,-. Kiest u voor Private Lease, dan ontvangt u uw subsidiebedrag maandelijks.

De overheid heeft een aantal voorwaarden aan de subsidie verbonden:

  • Geldig op een 100% elektrische auto
  • De cataloguswaarde moet tussen de € 12.000 en € 45.000 liggen
  • De actieradius moet minimaal 120 kilometer bedragen

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen?

Hoe mogen wij (online) met u contact opnemen?

De consumentenprijs zoals op deze pagina vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Peugeot e-2008

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk