Actiemodel

Peugeot e-208

100% Elektrisch 8% bijtelling Private Lease nu v.a. €459,- p.m.

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

De eerste volledig elektrische auto van PEUGEOT, de nieuwe compacte Peugeot e-208, biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe Peugeot 208 zijn sterke karakter. Het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen geven de auto een sportief en verleidelijk uiterlijk. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-dak, de glanzend zwarte** spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met insertsi versterken het kenmerkende uiterlijk.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D* van de nieuwste generatie. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switchesi. U kunt de interieurambiance een persoonlijk tintje geven met behulp van de 8 kleuren* van de PolyAmbient-verlichting die het interieur een nog modernere uitstraling geven.

SUBSIDIE VOOR 100% ELEKTRISCHE AUTO’S 

Vanaf 1 juli 2020 kunt u via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De regeling geldt echter al voor elektrische personenauto’s die zijn gekocht nadat de regeling op 4 juni 2020 in de Staatscourant is gepubliceerd. Naast de €4.000 subsidie ontvangt u bij aanschaf van een première uitvoering van de nieuwe Peugeot e-208 ook  €1.000 Peugeot-premie.

Subsidie voor elektrisch rijden

Kiest u voor een elektrische auto, dan kunt u subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt € 4.000,- bij aanschaf van een nieuwe auto. Voor een gebruikte elektrische auto is dit € 2.000,-. Kiest u voor Private Lease, dan ontvangt u uw subsidiebedrag maandelijks.

De overheid heeft een aantal voorwaarden aan de subsidie verbonden:

  • Geldig op een 100% elektrische auto
  • De cataloguswaarde moet tussen de € 12.000 en € 45.000 liggen
  • De actieradius moet minimaal 120 kilometer bedragen

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen?

Hoe mogen wij (online) met u contact opnemen?

De consumentenprijs zoals op deze pagina vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Peugeot e-208

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk