Actiemodel

Peugeot e-208

100% Elektrisch Private Lease nu v.a. €349,- p.m.

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

De eerste volledig elektrische auto van PEUGEOT, de nieuwe compacte Peugeot e-208, biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit.

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe Peugeot 208 zijn sterke karakter. Het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen geven de auto een sportief en verleidelijk uiterlijk. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-dak, de glanzend zwarte** spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met insertsi versterken het kenmerkende uiterlijk.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D* van de nieuwste generatie. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switchesi. U kunt de interieurambiance een persoonlijk tintje geven met behulp van de 8 kleuren* van de PolyAmbient-verlichting die het interieur een nog modernere uitstraling geven.

De Private Lease*  vanaf tarieven in EUR o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar zijn:

  • e-208 Active            € 425,-  nu voor € 349,-
  • e-208 Active Pack  € 439,-  nu voor € 365,- 
  • e-208 Allure            € 445,-  nu voor € 369,-
  • e-208 Allure Pack  € 450,- nu voor € 375,-
  • e-208 GT                  € 475,- nu voor € 399,-
  • e-208 GT Pack        € 485,-  nu voor € 409,-

* aanbieding is geldig tot eind Juni inclusief gratis Flex twv € 20,- per maand!

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen?

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

De consumentenprijs zoals op deze pagina vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.

Peugeot e-208

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk