Actiemodel

Peugeot Expert Sport Edition

Nu 3 jaar 0% rente Financial Lease!*

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Vakwerk is topsport. En dat verdient de juiste beloning: de Peugeot Expert Sport Edition. Deze stoere, strak gedesignde krachtpatser zit boordevol luxe. Bovendien is het een bijzonder sportieve uitvoering, met vele extra’s aan de buitenzijde en accessoires aan de binnenzijde. Het is bovendien ook nog eens een slimme keuze tot eind november heeft u 0%rente bij Financial Lease voor 3 jaar*!

De Peugeot Expert Sport Edition Sportief met lading!

EYE-CATCHER IN ELKE OMGEVING
Op basis van de al zeer rijk uitgeruste Expert Premium Pack introduceert Peugeot de Expert Sport Edition. Gelimiteerd in oplage en voorzien van unieke in- en exterieurdetails maken van deze veelzijdige bestseller de ideale combinatie tussen uitstraling en praktisch gemak.

VOOR ELKE TOEPASSING
Leverbaar in 3 carrosserie varianten: Standard, Long en Dubbel Cabine. Om het sportieve karakter van de Sport Edition te benadrukken is deze leverbaar met naar keuze de efficiënte BlueHDi 150 of BlueHDi 180 EAT6.

SPORTIVITEIT EN LUXE VOOR ELKE DAG
Het luxueuze interieur, voorzien van o.a. deels geperforeerde zwarte Eco-lederen comfortstoelen, nodigt uit om plaats te nemen. De rode stiksels en het gestanste Peugeot-logo in de rugleuning maken het geheel compleet. Om te benadrukken dat u met wat speciaals onderweg bent, is de Sport Edition ook voorzien van een badge met een uniek serienummer en instaplijsten met LED-verlichting.

ZIEN EN GEZIEN WORDEN
Vanuit welke hoek u de Sport Edition ook bekijkt, hij is af. Glaslook panelen aan de buitenzijde, in combinatie met de hoogglans zwarte spiegelkappen en kleuraccenten, geven de Sport Edition een unieke uitstraling. Bescherming maar ook stijl wordt geboden door de zwarte sidebars en bumperbescherming.

Heeft u vragen? Chris Budie beantwoord u ze graag via c.budie@wellingautobedrijven.nl

Of mag hij u bellen?

Bel mij terug

 

 

Peugeot Expert Sport Edition

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk