Actiemodel

Peugeot iON

Met 4 weken gratis vakantie auto!**

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Deze uiterst doordachte kleine electrische auto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Bovendien profiteert u bij zakelijk gebruik van slechts 4% bijtelling.

Dankzij de topsnelheid van 130 km/h en de snelle tussenacceleraties (van 30 km/h naar 60 km/h in 3,5 s) is de iOn op elk wegtype een plezierige auto. De iOn heeft een maximumvermogen van 47 kW en het motorkoppel bedraagt 180 Nm.

CO2 UITSTOOT
De Peugeot iOn is een uiterst milieuvriendelijke auto: geen uitstoot van schadelijke stoffen en geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. De Peugeot iOn is bekroond met de Grand Prix Auto Environnement 2010. Deze prijs is in het leven geroepen door MAAF Assurances en wordt toegekend aan auto’s en technologieën die bijdragen aan een beter milieu.

EXPLOITATIEKOSTEN
Met exploitatiekosten tussen € 1,50 en € 2,00 per 100 km is het rijden met de iOn goedkoper dan met een auto met verbrandingsmotor, ongeacht de gebruikte oplaadmethode. Als het opladen ’s nachts of in de daluren plaatsvindt, worden de oplaadkosten beperkt en wordt op optimale wijze gebruikgemaakt van de productiecapaciteit van de energiebedrijven.

ACCU

Peugeot iOn - accu

Dankzij de hoge bouw van de iOn kunnen alle componenten van de accu onder de vloer en tussen de voor- en achtertrein worden geplaatst, waardoor de auto een uitstekende rijstabiliteit heeft.

DESIGN
Met zijn ronde vormen, de kleine bolle voorklep die naadloos aansluit op de grote, schuin geplaatste voorruit en het grote glasoppervlak roept de iOn onmiddellijk sympathie op. Het dynamische en unieke design en de bijzondere technologie van de iOn versterken het moderne en milieubewuste imago van de bestuurder. Elke iOn is standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en automatische verlichting.

Dankzij de compacte afmetingen (lengte 3,48 m en breedte 1,47 m), de kleine draaicirkel en de elektrische stuurbekrachtiging kunt u met de iOn uitstekend uit de voeten in het drukke stadsverkeer. De iOn is niet groot, maar wel GROOTS en valt zeker op in het verkeer door zijn karakteristieke uiterlijk en zijn vlotte prestaties.

**EN! Wanneer u nu uw Private Lease contract af sluit op een Peugeot iOn,  mag u 4 weken per jaar gebruik maken van een Peugeot 308 SW. Dit al vanaf € 299,- per maand!

Komt u proefrijden? U kunt ook nu direct online uw offerte opvragen! Wanneer u vragen heeft, wij zijn goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

Peugeot iON

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk