Actiemodel

Peugeot Partner

Nu 2 jaar 0% rente Financial Lease!*

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Klik hier voor alle proefrit mogelijkheden!

PEUGEOT PARTNER, OPGETELD DE BESTE INVESTERING
Met zijn flexibele laadruimte, lage zakelijke gebruikerskosten en klasse overstijgend rijplezier dankzij de Peugeot i-Cockpit is de nieuwe Peugeot Partner opgeteld de beste investering voor elke ondernemer. De Partner is niet voor niets International Van of the Year. Bovendien profiteert u tijdelijk van een 0% Financial Lease-tarief voor 3 jaar op alle voorraadmodellen van de Partner.

DE NIEUWE PEUGEOT PARTNER: BEDRIJFSAUTO VAN HET JAAR 2019
De nieuwe Peugeot Partner is in september 2019 in Hannover verkozen tot International Van of the Year. Deze onderscheiding vormt de bekroning van de inzet van de teams van Peugeot in een project dat een fundamenteel onderdeel vormt van de ontwikkelingsstrategie van het merk.

Het merk heeft deze prestigieuze trofee al mogen ontvangen vóór de commerciële introductie van de Peugeot Partner, die over enkele weken gepland staat. De nieuwe Peugeot Partner is sinds de trofee in 1992 in het leven werd geroepen de vijfde Peugeot die tot International Van of the Year is verkozen.

De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk.

De onderscheiding “International Van of the Year”* bestaat sinds 1992. De jury bestaat uit een Europees panel van 25 journalisten en uitgevers van onafhankelijke magazines die gespecialiseerd zijn in lichte bedrijfsauto’s.

* IVOTY: International Van of the Year

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE OP ALLE PEUGEOT BEDRIJFSAUTO’S UIT VOORRAAD

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto en onderhoud heeft u in eigen beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant. En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Partner, Expert of Boxer profiteert u van slechts 0% rente bij een looptijd tot 2 jaar! Slimme ondernemers slaan nu toe!

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 

 

 

 

*De genoemde prijs is de adviesprijs van de auto, inclusief genoemde korting,  btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De  prijs van de afgebeelde uitvoering kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

 

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk