Actiemodel

Suzuki Jimny

Private Lease v.a. €489,- per maand!

Méér luxe

Extra opties beschikbaar

Met zijn enorm korte draaicirkel, compacte afmetingen en grote ramen is de Suzuki Jimny meer dan geschikt voor gebruik in drukke binnensteden. Dat is dan ook de reden dat de 86-koppige jury van de World Car Awards deze populaire terreinwagen onlangs verkoos tot World Urban Car of the Year 2019. De nieuwe Jimny, wereldwijd een groot succes, is onoverwinnelijk in het terrein én in de ‘stadsjungle’.

De nieuwste generatie Jimny!
Suzuki presenteert de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De eigenzinnige offroader die tegelijkertijd een werkpaard, maar ook een avontuurlijke lifestyle auto is. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4×4-aandrijving met lage gearing.

De nieuwe generatie blijft trouw aan het kenmerkende Jimny-DNA: rechtdoorzee, praktisch, down-to-earth en klaar voor elk avontuur. De nieuwe Jimny is er in drie uitvoeringen Comfort, Select en Stijl en is leverbaar vanaf € 30.699,-

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij bellen?

Bel mij terug

 

De genoemde consumentenprijs is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanaf prijs.

Suzuki Jimny

Fotogalerij

Welling de mensen achter het bedrijf

Wij maken het graag persoonlijk