Welling houdt u op de hoogte

Van 8 t/m 25 februari 50% korting op alle opties bij Peugeot!

Van 8 t/m 25 februari  50% korting op alle opties bij Peugeot!
Een Peugeot is standaard al goed uitgerust, maar er blijven voldoende opties over om uw Peugeot nóg completer te maken. Dit kan nu extra voordelig, want u krijgt 50% voordeel op alle opties. Denk aan bijvoorbeeld een navigatiesysteem, climate control of een panoramadak. Technische innovaties zoals actieve parkeerhulp en achteruitrijcamera behoren ook tot de mogelijkheden. Op bijna ieder Peugeot-model heeft u een ruime keuze aan opties.
Deze actie geldt boven op alle andere acties, zoals extra inruilwaarde, en dat maakt het nu nog aantrekkelijker om nu snel bij ons langs te komen voor een proefrit in de Peugeot van uw dromen!

Wat dacht u van bijvoorbeeld de:
Peugeot 108 Peugeot 308 Peugeot 308 SW Peugeot 2008 SUV Peugeot 508 Peugeot 208

Maar er zijn nog veel meer opties! Heeft u vragen? Wij zijn goed bereikbaar via: klantencontact@wellingautobedrijven.nl en ontvangen u natuurlijk erg graag in onze showrooms te Heerlen, Sittard en Maastricht!

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

Disclaimer
De 50%-voordeel actie geldt op alle fabrieksopties van alle personenauto’s modellen met uitzondering van de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV, zoals vermeld in de consumentenprijslijst van 1 februari 2017. De meerprijs voor carrosserie- en versnellingsbakvarianten, bijv. 5-deurs i.p.v. 3-deurs, automaat i.p.v. handgeschakeld, en 108 TOP i.p.v. een ander 108-model worden niet gezien als opties. Bovengenoemde acties zijn geldig van 8 februari t/m 25 februari. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 30-06-2017. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij onze medewerkers naar de actievoorwaarden.


Terug naar nieuwsoverzicht