Welling houdt u op de hoogte

Binnenkort verwacht de Mazda CX-30!

EEN NIEUW GE­LUID. DE NIEU­WE MAZDA CX-30
De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zo is hij buitengewoon van binnen. Met een interieur waar gebruikgemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we hem standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-Xbenzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Noteer het alvast in uw agenda
Het ligt in de lijn der verwachting dat U de nieuwe Mazda CX-30 in september 2019 in onze showroom kunt bewonderen. Tevens is het de bedoeling dat u vanaf september, wanneer de CX-30 in onze showroom staat, kunt proefrijden. Op een later moment kunnen wij u hier meer duidelijkheid over verlenen. Wel kunt u zich uiteraard aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo bent u als een van de eersten op de hoogte.

De eerste nieuwe CX-30 2019 kunnen wij naar alle waarschijnlijkheid vanaf oktober gaan leveren. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij dit met u communiceren.

Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. U zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen. U rijdt de Mazda CX-30 vanaf € 29.990,-. Schrijf U in om meer nieuws over de Mazda CX-30 als eerste te ontvangen in uw mailbox!

Mazda CX-30


Terug naar nieuwsoverzicht