Welling houdt u op de hoogte

Introductie Hyundai Bayon

Bekeken vanuit een ander perspectief.

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie.

BAYON brengt meer stijl, veiligheid en ruimte in zijn segment.

De nieuwe Hyundai BAYON is het nieuwste en kleinste lid van Hyundai’s groeiende SUV-familie. Deze nieuwe crossover-SUV gaat voor onrust zorgen in zijn segment, met zijn gestroomlijnde stijl, ruime interieur en veel slimme technologie – zoals zijn mild hybrid-aandrijflijn en een lange lijst van slimme veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen.

U bent van harte uitgenodigd om vrijdag 18 juni van 16:00-20:00 uur n onze showroom op de Breukerweg 176 in Heerlen als eerste uitgebreid kennis te maken met de nieuwe Hyundai! 

Wij houden ons aan de RIVM regels en verzoeken u onderstaand formulier in te vullen zodat wij ook uw veiligheid kunnen waarborgen.

Introductie vrijdag 18 juni van 16:00-20:00 uur. Schrijf u nu in en reserveer! Na uw inschrijving nemen onze verkoopadviseurs contact met u op om de reservering verder vorm te geven en af te ronden.

Wij zien u heel graag vrijdag 18 juni! Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

 


Terug naar nieuwsoverzicht