Welling houdt u op de hoogte

Go with the Pro!

Voor de vakman die zoekt naar voordeel, de hele maand November naar de Peugeot Professional dagen! De Peugeot bedrijfsauto’s zijn ideaal voor u als professioneel vakman. Ze staan voor betrouwbaarheid, praktisch gebruiksgemak én een mooi design. Daarnaast zijn ze zuinig met brandstof, hebben ze een hoge restwaarde en kunnen ze sterke TCO-cijfers overleggen.

NU 5 JAAR 0% FINANCIAL LEASE ! 
Wilt u voordelig investeren in een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer? Kom dan naar de Welling Peugeot ‘Go with the Pro’ van 12 t/m 14 maart. Nu 5 jaar 0% renter! Tijdens deze dagen profiteert u van 0% rente op Financial Lease én hoge kortingen! Wij informeren u graag over de veelzijdige mogelijkheden van betimmering en op- en inbouw en u kunt rekenen op een maatwerk advies voor úw onderneming. Houd de zaak dus in beweging en zet de Peugeot Professionals van Welling Peugeot aan het werk. Wij ontzorgen u graag bij uw mobiliteit, zodat ú de handen vrij heeft bij het ondernemen.

MAATWERK DUS! 
Wij adviseren u graag met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving om u volledig te kunnen ontzorgen. Onze specialisten geven u vakkundig antwoord en informeren u over alle mogelijkheden. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Graag tot ziens tijdens de Peugeot Go with the Pro!

Peugeot Partner Peugeot Expert Peugeot Boxer

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

 


Terug naar nieuwsoverzicht