Welling houdt u op de hoogte

Het rijden van nu! Mazda’s revolutionaire Skyactive-X

De nieuwe Mazda CX-30 staat in onze showroom! Het rijden van nu!  Mazda’s revolutionaire Skyactive-X.

Mazda gaat snel richting het premiumsegment. Het Kodo design in combinatie met het sublieme ambachtswerk tot in de kleinste details tasten de zintuigen. De nieuwe Signature uitvoeringen zijn werkelijk een lust voor het oog. Daarnaast zijn de nieuwste modellen standaard voorzien van onder andere projectie in de voorruit, Mazda Radar Cruise Control en navigatie.

Nog nooit waren ons milieu, nieuwe technologieën, wetgeving en regelgeving zo bepalend voor de automobielindustrie. En in deze periode komt het nog volledig zelfstandige en eigentijdse automerk Mazda met baanbrekend nieuws, de revolutionaire Skyactive-X motor.
De nieuwe Mazda 3 en de nieuwe Mazda CX-30 zijn de eerste Mazda’s die leverbaar zijn met een revolutionaire benzinemotor met de kracht en efficiency van een dieselmotor. Deze Skyactive-X motor combineert de beste eigenschappen van zowel benzine- als de dieselmotor en levert onder andere de volgende voordelen op:

  • Maar liefst 180 pk en 224 Nm koppel
  • Gecombineerd verbruik van 4,3 ltr / 100  ( 1 op 23,3 )
  • Slechts 96 gram / km CO2
  • Groen energielabel  A, B of C
  • Het scheelt munten aan de pomp
  • Hoge actieradius
  • Ideale leaseauto

Sportief weggedrag en directe besturing. Wat dat betreft hoort de Mazda 3 tot de absolute top in zijn klasse.

Met Skyactive-X maakt Mazda het rijden van nu mogelijk. Milieubewust en kostenbewust rijden zonder concessies te doen aan het plezier van sportief autorijden.
De Skyactive-X benzinemotor is onderdeel van ‘Sustainable Zoom-Zoom 2030’. Onder deze noemer doet Mazda er alles aan om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit heeft alles te maken met de ‘well-to-wheel’perspectief, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de uitstoot van de auto als hij op de weg is, maar naar de gehele levenscyclus, van productie tot recycling.
Op zoek naar de auto van nu?

Voor een kennismaking bent u van harte welkom in onze showrooms. Ook voor het maken van een vrijblijvende proefrit in een nieuwe Mazda met Skyactive-X motor heten wij u van harte welkom.

Uw team van Welling Mazda!

Mazda3!

 

Mazda CX-30!

 

 

 

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug


Terug naar nieuwsoverzicht