Welling houdt u op de hoogte

Wordt u ook Miljonair?

Nu bij de Hyundai i10 en de Hyundai i20 €1.000 korting én een hele straat Staatsloten cadeau!

HYUNDAI I10: Test je geluk!

Is je huidige auto aan vervanging toe of denk je er wellicht over om überhaupt voor het eerst een auto te kopen? Mijmer dan niet langer en maak gebruik van dit geweldige aanbod. Niet alleen krijg je een royale korting van €1.000,- maar je krijgt ook nog eens een straat Staatsloten cadeau. Kans om als miljonair in je spiksplinternieuwe auto te stappen! Maar let op, er is een beperkte voorraad en op is op!

Blij met je nieuwe auto
Maak je gebruik van deze actie? Dan mag jij jezelf binnenkort gelukkig maken met een luxe en functionele auto. Het gehele interieur van de Hyundai i10 ademt slim gebruiksgemak uit, met eenvoudig toegankelijke opbergmogelijkheden op de juiste plaatsen.

Reviews
Nog niet overtuigd? Lees dan onderstaande reviews:

  • ANWB: “De vlot ogende Hyundai i10 is een handelbare auto. Hij is ruim van binnen.”
  • Autoweek: “Een zee van ruimte. Ongekend voor deze klasse.”
  • TopGear: “De Hyundai i10 laat zich dusdanig ontspannen rijden dat het ons pas weer begint te dagen als we uitstappen: oh ja, we zaten in een klein autootje”
  • Consumentenbond: “De Hyundai i10 is van buiten en vooral van binnen stevig gegroeid en is daarnaast comfortabeler, beter afgewerkt en stiller.”

HYUNDAI I20: Eindejaarsactie!

De Hyundai i20 is tijdelijk verkrijgbaar vanaf €14.395,- 

Heb je het goed gelezen? Inderdaad! Je koopt nu tijdelijk een Hyundai i20 met een royale korting van €1.000,- en krijgt dan ook nog eens een straat Staatsloten cadeau. Kans om als miljonair in je spiksplinternieuwe auto te stappen! Maar let op, er is een beperkte voorraad en op is op!

Blij met je nieuwe auto
De Hyundai i20 is een zeer volwassen auto. In alle opzichten, want behalve dat hij rijk is uitgerust heeft hij ook volwassen afmetingen. De Hyundai i20 behoort zelfs tot de ruimste auto’s in zijn klasse. De aantrekkingskracht van de Hyundai i20 wordt aan de buitenkant extra versterkt door de strakke, elegante lijnen en de krachtige voorzijde met de fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en de LED-stadslichten. Daar mag je oprecht trots op zijn!

Profiteer snel!
Deze actie loopt tot het einde van de maand en op = op. Dus maak snel een afspraak bij je dealer en maak gebruik van deze actie. Eerst een gratis proefrit maken? Dat kan!

Profiteer snel!
Deze actie loopt tot het einde van de maand en op = op. Dus maak snel een afspraak bij Welling Hyundai Sittard, Heerlen of Maastricht en maak gebruik van deze actie.

Direct naar de Hyundai i-10 Direct naar de Hyundai i-20

Ook zijn wij goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

Hyundai i10 en i20


Terug naar nieuwsoverzicht