Welling houdt u op de hoogte

Matsweken bij Welling Mitsubishi

Welling Mitsubishi Matsweken

Het is goed zaken doen bij Welling Mitsubishi tijdens de Welling Mitsubishi Matsweken!

De Welling Mitsubishi Matsweken zijn begonnen. Met voordeel op alle modellen. Centraal staat de Mitsubishi Space Star in de nieuwe uitvoering Autumn bronze. De model is gebaseerd op de al zeer complete Cool+ maar is nu extra voorzien van chique brons gekleurde styling elementen zowel in het interieur als in het exterieur. 14′ licht metalen velgen maken het plaatje compleet. Dit uitgebreide pakket heeft normaal gesproken een meerwaarde van ruim €1.000,-  maar wordt tijdelijk gratis gemonteerd! Het pakket is leverbaar in de kleuren Cosmos Black enTitanium grey.De rijklaarprijs van de Space Star Autumn Brons is € 12.570,-

Matsweken Mitsubishi Welling Heerlen

PRIVATE LEASE IETS VOOR U?
Een nieuwe auto lease voor een vast bedrag per maand, vroeger alleen iets voor de zakelijk autorijder maar dat is tegenwoordig anders. 30% van alle nieuw verkochte auto’s is private lease.
Het is heel eenvoudig, u kiest de auto van uw keuze. u bepaald de looptijd en de kilometers wat u denkt te gaan rijden. Samen met u maken wij een berekening van het maandbedrag. Naast dit maandbedrag, wat gedurende de looptijd vast, staat betaald u alleen nog de brandstof. De kosten voor onderhoud, het vervangen van banden, belasting en verzekering zijn allemaal inbegrepen in het maandbedrag. En na de looptijd kan u weer een nieuwe auto uitzoeken.

Tijdelijk kent de Space Star een extra aantrekkelijk tarief vanaf € 189,-per maand*. Is de Space Star een maatje te klein? Kies dan voor de ASX, deze rijdt u al vanaf € 339,- per maand*. Of wat dacht u van de Outlander?

MITSUBISHI MATSWEKEN!
Kiest u toch voor aanschaf van een nieuwe Mitsubishi dan kunnen wij uw huidige auto extra hoog taxeren. Maximaal €2000,- boven op de BOVAG-koerslijst, de hoogte van dit bedrag hangt af van welke model en type Mitsubishi u kiest.

Van compacte Space Star tot machtige terreinbeul Pajero zijn uit voorraad leverbaar

Kortom redenen genoeg om een van onze showroom te Heerlen te bezoeken en rij nog dit jaar in een nieuwe Mitsubishi!

Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord in onze showroom. Ook zijn wij goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

* onze medewerkers informeren u graag naar de mogelijkheden en voorwaarden

Mitsubishi Matsweken


Terug naar nieuwsoverzicht