Welling houdt u op de hoogte

Mazda Zakelijk

Het bekroonde Kodo-design, de erkende veiligheid en de vooruitstrevende techniek. Het draagt allemaal bij aan de ultieme rijbeleving. Zodra u plaatsneemt achter het stuur voelt u die ongekende eenheid met de auto. Daardoor komt u uitgeruster aan bij uw zakenafspraken.

En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële voordelen.

Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er de Business modellen van Mazda. Die hebben naast een hele rijke uitrusting ook een lagere fiscale waarde. Met de goede restwaarde betekent dat minder afschrijven.  De hoge betrouwbaarheid zorgt voor lage onderhoudskosten Niet voor niets heeft Mazda een torenhoge notering op de Reliability Index van Warranty Direct. Dit alles vertaalt zich in lagere autokosten én in scherpe leasetarieven.

Maar zakendoen doet u nooit alleen. Daarom staan wij altijd klaar voor advies en hulp. Dichtbij en persoonlijk. Zo nemen wij graag alle zorgen uit handen en beantwoorden wij uw vragen. Zo informeren wij u graag over onze financiële diensten en kunt u zich helemaal focussen op, inderdaad, ondernemen.

Kortom, de zakelijke oplossingen van Mazda vormen de allerbeste keuze voor uw bedrijf. Gebouwd op ervaring, gedreven door passie. Net als u.

De voordelen in het kort:

• Stijlvol, betrouwbaar en professioneel visitekaartje van uw bedrijf.

• Minder afschrijving dus lagere autokosten.

• Persoonlijk advies van onze adviseurs

• De allerbeste keuze voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over Mazda Zakelijk? Neem dan contact op met Chris Budie via c.budie@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug


Terug naar nieuwsoverzicht