Welling houdt u op de hoogte

Nieuw! Hyundai Tucson!

De geheel nieuwe Hyundai Tucson nu bij ons te bestellen!

De nieuwe Hyundai Tucson maakt indruk met zijn gedurfde looks, geavanceerde technologieën
en uitstekende rijeigenschappen. Een echte gamechanger.

Hoewel de nieuwe Hyundai Tucson onmiskenbaar het profiel van een Crossover heeft, is zijn design slank en sportief – van de LED- dagrijverlichting tot de elegante achterlichten.

Krachtige designkenmerken zijn de expressieve ‘Z’-vormige lijn boven de achterwielkasten, de horizontale lijnen over de flanken en de slanke achterlichtunits.

De in Europa ontwikkelde en geproduceerde nieuwe Hyundai Tucson heeft een compleet nieuw onderstel met allerlei geavanceerde technologieën.

U kunt kiezen uit drie diesel- en twee benzinemotoren, plus het comfort van een soepele zeventraps transmissie met dubbele koppeling. Hiermee heeft de Hyundai Tucson het breedste motorengamma in zijn klasse; variërend van 84,5 kW (115 pk) tot 136 kW (186 pk).

Gedurfde stijl. Helder en communicatief.
In de nieuwe Hyundai Tucson betreedt u een wereld van ruimte en comfort, uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Waar u ook naartoe gaat, op de bestuurdersstoel heeft u een gevoel van ontspanning en controle. De instrumenten en bediening zijn zo geplaatst dat u zich tijdens het rijden kunt blijven concentreren op de weg.

Hoge kwaliteit en intuïtieve technologie.
Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Hyundai Tucson een van de meest compleet uitgeruste voertuigen in zijn segment.

De crossover is bijvoorbeeld te voorzien van Autonomous Emergency Braking (AEB), Lane Keeping Assist System (LKAS), Rear Traffic Cross Alert (RTCA) en Blind Spot Detection (BSD).

Blind Spot Detection houdt het verkeer rondom de auto in de gaten, terwijl de Speed Limit Information Function de snelheidsborden langs en boven de weg herkent en de beperkingen weergeeft op het instrumentenpaneel.

Peter Schreyer, President en Chief Design Officer van de Hyundai Motor Group, zegt:
” Onze nieuwe compacte crossover is een grote stap voorwaarts voor het merk Hyundai wereldwijd. De geheel nieuwe Hyundai Tucson heeft een krachtig en sportief uiterlijk, mede door zijn verfijnde, gestroomlijnde vlakken, gedurfde verhoudingen en scherpe lijnen. En natuurlijk door de nieuwe zeshoekige grille; ons familiegezicht”.

Erg graag informeren wij u over deze geweldige nieuwe Hyundai! U kunt ons bellen via 045- 400 9911 maar uiteraard ook mailen via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

 


Terug naar nieuwsoverzicht