Welling houdt u op de hoogte

Private Lease

Private Lease bij Welling Autobedrijven in Sittard, Heerlen en Maastricht

Private Lease rijden: “Een nieuwe auto rijden, zonder investering!”

Tot voor kort was het leasen van een auto alleen mogelijk via de werkgever als zakelijke auto. Met Private Lease kunt u als werknemer, zzp-er of AOW’er tegen een zeer lage, vaste prijs ook als particulier een auto leasen. Zonder dat u bijtelling betaalt. Als u een inkomen verdient, hoeft u alleen nog te kiezen uit een van onze aanbiedingen. Deze auto’s zijn standaard zeer compleet uitgerust.

Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat u geen aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, internationale pechonderweg-hulpdienst, BTW. Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

U kunt bij ons de door u gewenste auto samenstellen. U bent vrij in uw keuze uitvoering en kleur!

  • Onderhoud en reparatie gebeurt door onze werkplaatsen.
  • Alle services inbegrepen.
  • Geen onverwachte kosten meer.
  • Financiële rust voor uw nabestaanden met onze overlijdens risicodekking.

Erg graag informeren wij u met een persoonlijk advies, een offerte of meer informatie! U kunt uw vraag hier direct stellen: klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Klik hier voor al onze online acties!

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug

Private Lease bij Welling Autobedrijven in Sittard, Heerlen en Maastricht


Terug naar nieuwsoverzicht