Welling houdt u op de hoogte

Reserveer uw IONIQ 5 vanaf de wereldpremière op 23 februari.

Reserveer uw IONIQ 5 vanaf de wereldpremière op 23 februari.

De IONIQ 5 beleeft zijn wereldpremière in de vorm van een virtuele presentatie op dinsdag 23 februari 2021. Vanaf dit moment kunt u uw elektrische auto van de toekomst veilig stellen door de gelimiteerde uitvoering van IONIQ 5 te reserveren, genaamd IONIQ 5 Project 45. Deze versie is beperkt tot slechts 3.000 exemplaren in heel Europa en werkt op basis van het first-come, first-serve principe. De reservering is niet bindend totdat er later in het voorjaar een koopovereenkomst wordt gesloten.

IONIQ 5 Project 45: exclusieve limited edition.

Om het belang van Europa en Nederland voor de EV-strategie van Hyundai te benadrukken, brengt het merk hier op vijf geselecteerde markten een gelimiteerde uitvoering van de IONIQ 5 uit: de Project 45. Klanten kunnen in Nederland deze limited edition, met een aantal unieke voordelen, reserveren via onderstaand formulier op deze website die tijdens de wereldpremière online gaat. IONIQ 5 Project 45 heeft een oplage van slechts 3.000 exemplaren. Nederlandse klanten die vrijblijvend een auto willen reserveren moeten snel zijn, aangezien het first-come, first-serve principe van toepassing is. Degenen die zich dan meteen online registreren en de IONIQ 5 Project 45 reserveren, zullen de eerste klanten in Europa zijn die de auto afgeleverd krijgen. Tot die aflevering ontvangen deze klanten exclusieve content in de vorm van video’s, afbeeldingen en updates. Op die manier houdt Hyundai ze op de hoogte van de status van hun auto – van productie tot levering. Bovendien ontvangen deze klanten een uitnodiging voor een exclusief IONIQ-belevingsevenement. Het online reserveringsplatform komt beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Noorwegen. De eerste leveringen beginnen in de zomer van 2021.

Wereldpremière 23 februari.

IONIQ 5 beleeft zijn wereldpremière in de vorm van een virtuele presentatie op dinsdag 23 februari 2021. Tijdens de lancering zal Hyundai de details van de innovatieve functies van de IONIQ 5 vrijgeven, en de grote vooruitgang die dit gloednieuwe model biedt voor de elektrische auto klanten.

Introductie vrijdag 18 juni van 16:00-20:00 uur. Schrijf u nu in en reserveer! Na uw inschrijving nemen onze verkoopadviseurs contact met u op om de reservering verder vorm te geven en af te ronden.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

Laad uw e-bike op met Vehicle to Load.

De IONIQ 5 is uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kunt u extra vermogen van de voertuigaccu ontladen om andere elektrische apparaten (110V/220V) van energie te voorzien.

Maak indruk met iconisch design.

De IONIQ 5 combineert het uiterlijk van Hyundai’s allereerste iconische model, de Pony uit 1975, met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten. Daarmee komt de designtaal van Hyundai nog meer tot uiting.


Terug naar nieuwsoverzicht