Welling houdt u op de hoogte

Tijdelijk 50% korting op alle opties bij Peugeot!

Van 18 t/m 26 november 50% korting op alle opties bij Peugeot!
Een Peugeot is standaard al goed uitgerust, maar er blijven voldoende opties over om uw Peugeot nóg completer te maken. Dit kan nu extra voordelig, want u krijgt 50% voordeel op alle opties. Denk aan bijvoorbeeld een navigatiesysteem, climate control of panoramadak. Technische innovaties zoals actieve parkeerhulp en achteruitrijcamera behoren ook tot de mogelijkheden. Op bijna ieder Peugeot-model heeft u een ruime keuze aan opties.

Keyless Entry
Bij een aantal modellen en uitvoeringen kunt u kiezen voor Keyless Entry & Start. Dankzij het Keyless Entry & Start-systeem kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop.

Panaroma Dak
Geniet van extra ruimtebeleving met een glazen panoramadak. Het zorgt voor extra licht in het interieur, wat bijdraagt aan het comfort voor u als bestuurder en uw passagiers. Te fel zonlicht kan worden tegengehouden door het zonnescherm aan de binnenzijde te sluiten.

Wat dacht u van:

Heeft u vragen? Wij zijn goed bereikbaar via: klantencontact@wellingautobedrijven.nl en ontvangen u natuurlijk erg graag in onze showrooms te Heerlen, Sittard en Maastricht!

Disclaimer
De 50%-voordeel actie geldt op alle fabrieksopties van alle personenauto’s modellen met uitzondering van de Peugeot 3008 SUV, zoals vermeld in de consumentenprijslijst van 1 oktober 2016. De meerprijs voor carrosserie- en versnellingsbakvarianten, bijv. 5-deurs i.p.v. 3-deurs, automaat i.p.v. handgeschakeld, en 108 TOP i.p.v. een ander 108-model worden niet gezien als opties. Bovengenoemde acties zijn geldig van 18 t/m 26 november 2016. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 31-03-2017. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw dealer naar de actievoorwaarden.


Terug naar nieuwsoverzicht