Welling houdt u op de hoogte

Tijdelijk 50% korting op alle opties van Peugeot!

Van 2 t/m 16 mei krijgt u Meer Peugeot in uw Peugeot. U profiteert deze week bij Peugeot van 50% voordeel op álle opties. Bijna alle Peugeot’s kunt u nu slim en voordelig voorzien van meer opties. Deze actie geldt bovenop alle andere acties en dat maakt het nog aantrekkelijker om nu snel naar onze showroom te komen!

Een Peugeot is standaard al goed uitgerust. Maar er blijven altijd voldoende opties over om uw Peugeot nog completer te maken. En nu extra voordelig, want u krijgt 50% voordeel op alle opties. Denk aan een navigatiesysteem, climate control of panoramadak. Of kies voor technische innovaties zoals parkeerhulp met achteruitrijcamera of Active City Brake. Op bijna ieder Peugeot-model heeft u ruime keuze aan opties. Hieronder lichten we een aantal opties toe:

Keyless Entry
Bij sommige modellen en uitvoeringsniveaus kunt u kiezen voor Keyless Entry. Dankzij het Keyless Entry and Start-systeem kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop.

Panaroma Dak
Geniet van extra ruimtebeleving met een glazen panoramadak. Het zorgt voor extra licht in het interieur, wat bijdraagt aan het comfort voor u als bestuurder en uw passagiers. Dankzij het royale glasoppervlak en het grote glazen dak baadt het interieur in licht. Te fel zonlicht kan worden tegengehouden door het zonnescherm aan de binnenzijde te sluiten.

Maar uw keuze is veel ruimer! Erg graag ontvangen wij u in onze showrooms. Wilt u direct informatie opvragen? Dit kan via klantencontact@wellingautobedrijven.nl 

Disclaimer
De 50%-voordeel actie geldt op alle fabrieksopties van alle modellen, zoals vermeld in de consumentenprijslijst van 1 januari 2016. De 50% voordeel geldt niet op de meerprijs voor carrosserie- en versnellingsbakvarianten, bijv. 5-deurs i.p.v. 3-deurs, automaat i.p.v. handgeschakeld, en 108 TOP i.p.v. een ander 108-model worden niet gezien als opties. De Peugeot 208 Access en de nieuwe Peugeot 2008 zijn uitgesloten van alle acties. Bovengenoemde acties zijn geldig van 2 t/m 16 mei 2016. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 30-6-2016. Wijzigingen voorbehouden.


Terug naar nieuwsoverzicht