Welling houdt u op de hoogte

Al onze vestigingen zijn open!

Al onze vestigingen zijn open! Onze compleet vernieuwde panden aan de Bergerweg 63 (Autoboulevard) te Sittard en aan de Weerhuisweg 1 te Maastricht en natuurlijk onze vestigingen op de autoboulevard te Heerlen. Onze excuses voor eventuele opstart ongemak.

Wij zijn nu uw officiële Peugeot, Hyundai en Mazda dealer voor heel Zuid- Limburg. Daarnaast zijn wij ook officieel dealer voor Suzuki en Mitsubishi in Heerlen, Parkstad Limburg.  In Sittard en Maastricht open wij onze deuren op 17 mei 2016 met Peugeot en Hyundai. Maar we gaan de bereikbaarheid voor u nog makkelijker maken. Wij beginnen na opening Welling Peugeot Sittard met de bouw van nog een nieuwe showroom voor Hyundai en Mazda, gekoppeld aan het pand van Peugeot. Zo kunnen wij u heel dichtbij service voor drie merken onder één dak aanbieden!

Medio april 2017 gaan onze Hyundai en Mazda deuren open in Sittard!  Ook hier zal elke bezoeker in een warm bad terechtkomen.” Een goed gevoel meegeven aan de klant is wat bij ons torenhoog op de prioriteitenlijst staat. En dat uit zich niet alleen in gastvrijheid binnen de zaak, maar ook in ons eigen callcenter, zodat eventuele telefonische wachttijden zo kort als mogelijk worden gehouden. Wij zijn dan ook trots op onze visie: „ Wij zijn het gezondste en meest gastvrije innoverende mobiliteitsbedrijf in Zuid- Limburg!”

Al onze contactgegevens vindt u hier

Graag tot ziens bij Welling Autobedrijven!


Terug naar nieuwsoverzicht