Welling houdt u op de hoogte

Welling Autobedrijven nu ook op Facebook!

facebook-welling like Heerlen Sittard MAastricht

Welling Autobedrijven is nu ook op Facebook! Hier houden wij u graag op de hoogte over alle acties, events, te winnen kaarten en leuke nieuwtjes!

Naast deze pagina hebben wij nu ook een aparte Welling Autobedrijven Occasions Pagina waar wij u direct al onze nieuwste Occasions met veel foto’s laten zien!

Wist u dat Welling Autobedrijven  de grootste occasionhal van Limburg heeft met meer dan 250 jong gebruikte auto’s? Tevens hebben we een ruim aanbod staan bij onze vestigingen in Sittard en in Maastricht. Het assortiment aan merken en prijsklassen is uitmuntend en de service en kennis van onze vakmensen en professionals is aanwezig. Dat zorgt ervoor dat u bij ons altijd de beste koop sluit. Wij kijken wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat dit naadloos bij u aansluit. Door het grote aanbod kunnen wij onze klanten perfect ‘op weg’ helpen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het onderhoud en alle extra’s zorgvuldig voor u geregeld worden. Alles in 1 hand, flexibel, betrouwbaar en meedenkend. Occasions van Welling Autobedrijven: een perfecte en betrouwbare keuze. Loop eens binnen en laat u verrassen: de koffie staat klaar!

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via: Welling Occasions, Breukerweg 184, 6412 ZL Heerlen, T. 045-4009911 of mail naar klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Wilt u ook op de hoogte blijven omtrent alle laatste nieuwtjes en acties? Like dan onze pagina’s via onderstaande buttons!

Like Welling Occasions! Like Welling Autobedrijven!

Wilt u direct naar onze Voorraad en Occasions pagina? Klik dan hier!

En hier vindt u al onze lopende acties!

facebook-welling like Heerlen Sittard MAastricht

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht