Welling houdt u op de hoogte

Welling Mazda verhuisd

Welling Mazda is verhuisd naar de autoboulevard in Heerlen.

Vanaf maandag 6 oktober jl. is de Mazda–vestiging van Welling autobedrijven op industrieterrein Haefland in Brunssum gesloten. De Mazda activiteiten, zoals verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en het onderhoud daarvan, zullen worden geïntegreerd in het pand waar nu alleen Welling Hyundai is gehuisvest, aan de Breukerweg 176 op de autoboulevard in Heerlen.

‘Chevrolet heeft aangekondigd Europa te zullen verlaten, waarmee ook ons dealercontract met dit merk wordt beëindigd ‘. Aan het woord is Bram Dieteren, algemeen directeur van Welling autobedrijven.

‘ Het onderhoud van Chevrolet dat blijven we natuurlijk doen, maar een volledige stand-alone  vestiging voor Mazda, is in deze tijd niet verantwoord. Bovendien hadden wij in Brunssum om Mazda up-to-date te blijven, aanzienlijk moeten investeren. Door te verhuizen naar Heerlen wordt zodoende een essentiële kostenbesparing gerealiseerd want ons pand in Heerlen is volledig Mazda-proof .

Wij zijn ervan overtuigd dat door concentratie van onze bedrijven, de bekende hoge service, ook in een tijd van besparingen en kostenreductie, gehandhaafd kan blijven, zeker ook omdat onze vaste Mazda medewerkers met ons mee verhuizen. Dat helpt ons enorm de komende jaren waarin Mazda een schitterend offensief van nieuwe modellen en noviteiten zal gaan introduceren.

Op vrijdag 31 oktober van 9.00  tot 18.00 uur, zaterdag 1 november van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 2 november van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe Mazda locatie in Heerlen. Uiteraard hebben wij tijdens deze Openings-showdagen prikkelende acties met een klantvoordeel dat kan oplopen tot wel € 3.000,-.


Terug naar nieuwsoverzicht