Over ons

Wij helpen u graag verder!

Kwaliteit in veelzijdigheid

Dat betekent voor ons dat wij u op alle fronten helpen en adviseren. Van de aankoop van een nieuwe auto tot het voor u klaarstaan wanneer u onverhoopt een probleem of storing heeft. Ons doel is u volledig te adviseren omtrent uw mobiliteit, zowel privé als zakelijk. Van onderhoud naar aankoop, van verzekering naar reparatie, van financiering of lease naar inruil.

Welling Autobedrijven: uw adres voor zorgeloos rijplezier

Welling Autobedrijven is uw officiële merkdealer van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki in Zuid- Limburg. Wij bieden zowel de nieuwste modellen van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki als een brede selectie aan occasions van alle merken. Kom langs in een van onze vestigingen, bekijk ons diverse aanbod en maak een vrijblijvende proefrit. Bij Welling Autobedrijven geniet u gegarandeerd van zorgeloos rijplezier.

Welling Autobedrijven, is al ruim 50 jaar uw vertrouwde gezicht in de regio op het gebied van automotive. Gestart in 1969 in Brunssum als eerste Suzuki dealer van Nederland en inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder van diverse merken in automobiliteit. We zijn de trotste dealer van Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki. Daarnaast bieden we alle merken occasions aan in de grootste overdekte occasioneel van Limburg met meer dan 200 occasions en nemen we u ook graag de zorg uit handen als het gaat om de afhandeling van autoschade en glasherstel. Ook voor autolease, verzekeringen en financieringen kunt u bij iedere vestiging probleemloos terecht. Neem direct contact met ons op en onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Het totale Welling Autobedrijven rayon bestaat uit Parkstad Limburg, Maastricht Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek. Belangrijke pijlers zijn persoonlijk contact, korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij staan voor zorgeloze mobiliteit en zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een complete mobiliteitspartner  Onze visie is dan ook: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en innoverendste mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg

Wil jij ons team komen versterken? Zie hier onze vacatures! 

 

Bram Dieteren

Welling Autobedrijven Hyundai Mazda Mitsubishi Peugeot Suzuki Heerlen Sittard Maastricht

Wij zijn bovag gecertificeerd. Bekijk hier de algemene voorwaarden:

Bovag Algemene Voorwaarden

De genoemde Privacy Policy van Welling Autobedrijven vindt u via onderstaande link:

PrivacyPolicy 18 05 04