Over ons

Wij helpen u graag verder!

Kwaliteit in veelzijdigheid

_DSC2337
Dat betekent voor ons dat wij u op alle fronten helpen en adviseren. Van de aankoop van een nieuwe auto tot het voor u klaarstaan wanneer u onverhoopt een probleem of storing heeft. Ons doel is u volledig te adviseren omtrent uw mobiliteit, zowel privé als zakelijk. Van onderhoud naar aankoop, van verzekering naar reparatie, van financiering of lease naar inruil.

Welling Autobedrijven

In 1969 is Dhr. Welling gestart met zijn eerste autobedrijf en met veel trots werd hij in 1979 de eerste Suzuki Dealer in Nederland. In 1996 opende hij de deuren van het nieuwe pand op de Autoboulevard te Heerlen waarna in 1998 ook Hyundai zich vestigde waar ons merk Mazda zich in oktober 2014 bijvoegde. Voor deze twee merken hebben we de showroom helemaal ge-restyled naar anno nu. Hier kunt u ontspannen op een bank zitten of aan de bar, om de auto’s ontspannen te bekijken en te bespreken. Om het totaalproduct toen al zo breed mogelijk te maken ging ook Welling Occasion open. Sinds het jaar 2000 vindt u hier al onze occasions die in onderhoud zijn bij onze eigen erkende werkplaatsen.

Om u nog meer aan te kunnen bieden werd in 2003 op hetzelfde terrein de showroom van Peugeot in gebruik genomen en bieden we naast Suzuki nu ook Mitsubishi aan. Door te blijven groeien is het totaalpakket aan mogelijkheden van Welling Autobedrijven voor u geheel duidelijk en dat alles onder één dak.

Sinds Bram Dieteren Welling Autobedrijven van Dhr. Welling heeft overgenomen heeft hij per 1 september 2012 ook de Maaspoort in Beek overgenomen Het totale Welling Peugeot rayon bestaat nu uit Parkstad Limburg, de Westelijke Mijnstreek en Maastricht Heuveland. Naast Peugeot heeft Welling Autobedrijven ook de volgende merken: Mitsubishi, Suzuki, Mazda en Hyundai en een occasion center met meer dan 250 jong gebruikte auto’s.

Het totale Welling Peugeot rayon bestaat nu uit Parkstad Limburg, Maastricht Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek. Belangrijke pijlers zijn persoonlijk contact, korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij staan voor zorgeloze mobiliteit en zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een complete mobiliteitspartner  Onze visie is dan ook: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en innoverendste mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg

We blijven dan ook groeien! Medio mei 2017 open wij onze nieuwste uitbreiding Welling Hyundai en Welling Mazda (naast onze Peugeot vestiging op de Bergerweg te Sittard)! Wil jij ons team komen versterken? Zie hier onze vacatures! 

Bram Dieteren

Wij zijn bovag gecertificeerd. Bekijk hier de algemene voorwaarden:

Bovag Algemene Voorwaarden

De genoemde Privacy Policy van Welling Autobedrijven vindt u via onderstaande link:

PrivacyPolicy 18 05 04