Welling houdt u op de hoogte

Hyundai Winterinspectie!

Hyundai Winterinspectie!

Komt u ook?
Uw auto kijkt er elk jaar weer naar uit: de gratis Hyundai Winterinspectie. Dan wordt ‘ie heerlijk in de winterwatten gelegd en geïnspecteerd. Zo weet uw Hyundai zeker dat hij u en uw mede-inzittenden veilig kan vervoeren.
Bent u Hyundai-rijder? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en kom langs op vrijdag 9 of zaterdag 10 november bij Welling Hyundai Heerlen, Maastricht of Sittard!

Kan ik zomaar binnenwaaien?
Jazeker. Een afspraak maken is niet nodig. Ons team staat voor u klaar om uw auto op een aantal belangrijke wintergevoelige punten te controleren, terwijl u geniet van een heerlijke koffie en stuk vlaai. Na de inspectie hoort u direct of uw Hyundai klaar is voor de winter!

€ 2,50 voor het goede doel
De winterinspectie is GRATIS, maar wij vragen u om (minimaal) € 2,50 te doneren aan een Goed Doel. Dit jaar is dat Stichting Semmy, die de opbrengst zal gebruiken voor verder onderzoek naar hersenstamkanker bij zeer jonge kinderen.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

 

De Hyundai Winterinspectie wordt gratis uitgevoerd op Hyundai modellen. De aanbiedingen gelden uitsluitend op 9 november en 10 november 2018, zolang de voorraad strekt en niet i.c.m. andere aanbiedingen. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Typfouten voorbehouden.


Terug naar werkplaatsacties