Welling houdt u op de hoogte

Ontdek onze voorjaarsacties!

Peugeot aftersales lente

Ontdek onze voorjaarsacties!

De lente is begonnen. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisseschone auto. Zo kunt u maximaal genieten in uw Peugeot!

SCHONE LUCHT

Thuis zet u de ramen open voor frisse lucht. Dat kan bij uw auto ook. Maar om echt zeker te zijn van schone lucht, raden wij u aan om 1 keer per jaar de airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich. Laat uw airco professioneel reinigen, nu voor €29,95 inclusief de controle van uw interieur filter.

NU MET GRATIS AIRCO CHECK

Wij controleren uw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van uw airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.

Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we dat overleggen. Als u ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij u nu 15% korting aanbieden op een filterdroger, interieurfilter en condensor.

NIEUW SEIZOEN = NIEUW BANDEN

Zodra het kwik weer boven de 7°C komt, is het tijd om van winterbanden op zomerbanden over te stappen. Waarom wisselen?

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen;
  • Een winterband heeft een langere remweg dan een zomerband als het warmer wordt;
  • Doorrijden op winterbanden in het voorjaar kan meer brandstofverbruik tot gevolg hebben;
  • Een zomerband biedt een betere wegligging en stuurprecisie bij hogere temperaturen.
Wij bieden een compleet assortiment zomer-en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u bent verzekerd van de juiste banden voor uw auto, budget en kilometrage. Nu met veel voordeel: u krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs!
BLINKENDE AUTO

Om uw auto voorjaarschoonmaak compleet te maken, kunt u uw auto laten behandelen met professionele producten van Waxoyl. Uw autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kunt u uw auto beter schoonhouden. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden.

Na een natte winter, is het fijn om vieze rubberen of stoffen vloermatten in uw auto te vervangen door nieuwe matten. Ontdek ons aanbod universele Eurorepar vloermatten, tijdelijk met 15% korting.

NEEM DE FIETSEN MEE!

Trek er dit voorjaar met de auto én fiets op uit en ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land. Ook buiten jouw regio, want met  ons aanbod fietsendragers neemt u gemakkelijk jouw fietsen mee. Nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wij zijn uw Peugeot Erkend Reparateur en hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van ons te beschermen. Op deze manier voldoen wij aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij verzoeken u wel  vooraf contact op te nemen voor een afspraak.

Of plan hier uw afspraak in:

Terug naar werkplaatsacties