Welling houdt u op de hoogte

Peugeot Zomercheck

Peugeot zomerchick

Peugeot Zomercheck

PEUGEOT SERVICE is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan!

De maatregelen zijn gelukkig weer wat versoepeld en kunnen we de auto weer vaker gebruiken. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie).

PEUGEOT ZOMERCHECK

Kom daarom nu langs voor de PEUGEOT ZOMERCHECK. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck* kost slechts €19,95 of gratis met de MyPEUGEOT Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

Onze monteurs noteren de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher*. Of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

*De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal een voucher per kenteken. Deze voucher is niet inwisselbaar voor geld of inwisselbaar in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen en de geselecteerde zomerse accessoires. Onze service adviseurs informeren u graag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Plan hier uw afspraak in!

VEILIGHEID & HYGIENE PAKKET

PEUGEOT biedt u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de Zomercheck op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto voor €129,-

 

GRONDIGE REINIGING

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de desinfectie van uw auto, waarmee zij zorgen voor de meest optimale reiniging:

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
  • Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Hier vindt u onze richtlijnen.

Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl Of mogen wij contact met u opnemen?

Hoe mogen wij (online) met u contact opnemen?

 

.

 


Terug naar werkplaatsacties