Welling houdt u op de hoogte

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Digitaal diagnoserapport

Bij Welling Autobedrijven staat uw rijcomfort centraal. U kunt bij ons terecht voor gedegen onderhoud en optimale service. Daarbij vinden wij transparantie ontzettend belangrijk. Aan de hand van een diagnose rapport controleren wij uw auto. U krijgt een overzichtelijk rapport over de staat van uw auto en wat u eventueel te wachten staat. Met dit rapport bepaalt u in overleg met ons welke werkzaamheden wij uitvoeren. Hiermee heeft u inzicht en kunt u op een doordachte manier kiezen voor verder onderhoud en/of verdere reparatie.

Vakkundige medewerkers

Onze professionele monteurs zijn door onze importeurs opgeleid en hebben een enorme schat aan kennis en ervaring en blijven bijscholen om u steeds van dienst te zijn. Wij werken altijd volgens strenge fabrieksvoorschriften en met hoge kwaliteit onderdelen. Daarmee is uw auto bij Welling Autobedrijven in de beste handen.

Reparatie

Voor een autoreparatie wil niemand teveel betalen. Bij Welling Autobedrijven begrijpen we dat. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en kunt u rekenen op uitstekende service, kwaliteit en garanties.

Service rapide voor kleine, urgente reparaties

Een onderhoudsbeurt voeren wij graag voor u uit na het maken van een afspraak. In onze online planner ziet u direct onze beschikbaarheid.

Voor kleine, spoedeisende reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Hiermee kunt u direct langskomen bij een van onze vestigingen. We inventariseren dan ter plekke wat het defect is en plannen de reparatie in. Voorbeelden hiervan zijn: vloeistoffen bijvullen, sterretje in voorruit en kleine problemen met banden, verlichting, ruitenwissers, accu of uitlaat.

Vervangend vervoer

Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens een APK, een onderhoudsbeurt of een reparatie aan uw auto?  Wij helpen u graag op weg met een leenfiets of huurauto.

Leenfiets

Een leenfiets is helemaal gratis wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat. Wij adviseren u om ook uw leenfiets van te voren te reserveren. Tijdens het maken van uw afspraak geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Huurauto

Vervangend vervoer, huurt u al vanaf 23 euro per dagdeel en vanaf 36 euro per dag. Vertel ons welke vervangende auto u wenst en wij zorgen dat u zo weer verder kunt rijden!

Haal- en brengservice (momenteel niet mogelijk wegens RIVM voorzorgsmaatregelen)

Bij onderhoud biedt Welling Autobedrijven u de mogelijkheid om weggebracht en opgehaald te worden via de haal- en brengservice. Wij brengen u ’s ochtends op een vooraf afgesproken tijdstip gratis naar uw bestemming en halen u ook weer op. Voorwaarde is dat er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en dat uw bestemming binnen een straal van maximaal 15 km (enkele reis) om de gekozen vestiging gelegen is. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw auto op te halen en weer terug te brengen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met de door u gewenste vestiging.

Hoe reserveer ik mijn vervangend vervoer?

U kunt direct bij het maken van een afspraak aangeven of en welk type vervangend vervoer u nodig heeft. Dit kan direct online of telefonisch.

Wij staan u graag altijd te woord! Ook zijn wij goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Of mogen wij contact met u opnemen?

Of mogen wij contact met u opnemen, en zo ja, op welke manier?

 

 


Terug naar werkplaatsacties