Zakelijk

Wij helpen u graag verder!

Peugeot Expert 2 jaar 0% rente financial lease Peugeot Partner 2 jaar 0% rente financial lease Peugeot Boxer 2 jaar 0% rente financial lease

Peugeot Professional

Peugeot heeft een compleet gamma van bedrijfsauto’s voor professionele gebruikers in elke bedrijfstak. Ze bieden een optimaal niveau van comfort en veiligheid en leveren een optimale bijdrage aan uw productiviteit. Graag gaan wij voor u een stap verder en denken mee om uw bedrijfsauto of uw wagenpark te optimaliseren. Wij bieden op maat gesneden totaalpakketten van voertuig, voertuigaanpassingen, leasemogelijkheden en onderhoudscontracten.

Partner, Boxer en Expert is er altijd een geschikte auto voor elke professional…

Met de keus uit 5 verschillende merken zit u bij Welling Autobedrijven goed voor personenauto’s of bedrijfswagens tot een GVW van 3,5 ton.

Operational lease

Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe Peugeot en wordt alles voor u geregeld met operational lease. De Peugeot is niet uw eigendom, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Daar staat tegenover dat alle kosten inbegrepen zijn in het maandbedrag.

Bij de kosten kunt u denken aan:

  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Schadeafhandeling
  • Brandstofkosten (voorschot)
  • Verzekeringskosten (WA Casco)
  • Pechhulp in Europa
  • Rente
  • Afschrijvingskosten
  • Vervangend vervoer
  • Motorrijtuigenbelasting

Financial lease

Met deze zakelijke vorm van leasen koopt u een Peugeot, maar betaalt u het bedrag in termijnen af aan de leasemaatschappij. Dat houdt in dat de auto direct uw eigendom is. Het maandbedrag voor de afbetaling wordt bepaald aan de hand van de looptijd van het contact.

Het voordeel van financial lease is dat u snel in uw nieuwe Peugeot weg kunt rijden. U profiteert bovendien nog steeds van fiscale voordelen, u kunt de btw over de bedrijfsauto terugvorderen en u bepaalt zelf de looptijd van het contract. Om in aanmerking te komen voor deze vorm van leasen dient u in het bezit te zijn van een actief KvK-nummer. Financial lease wordt vaak gebruikt door zzp’ers en ondernemers in het MKB.

Shortlease

Voor tijdelijk personeel of werknemers in een proeftijd is shortlease ideaal. Ook startende ondernemers die niet willen vastzitten aan een lang contract, kiezen vaak voor deze manier van leasen. U kunt bijvoorbeeld een Peugeot leasen voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden met alle voordelen van operational lease.

Het voordeel is dat shortlease u de flexibiliteit van een huurauto biedt. Heeft u op korte termijn een leaseauto voor een korte periode nodig? Via shortlease heeft u binnen afzienbare tijd een Peugeot tot uw beschikking. Bovendien kunt u ook weer opzeggen wanneer u wilt.

Wilt u meer informatie over alle opties en lease mogelijkheden? Chris Budie staat u graag te woord via  telefoonnummer 06-55494443 of via c.budie@wellingautobedrijven.nl.

Ons team van professionals neemt u graag alle zorg uit handen!

Peugeot Expert 2 jaar 0% rente financial lease Peugeot Partner 2 jaar 0% rente financial lease Peugeot Boxer 2 jaar 0% rente financial lease

 

Bekijk hier onze voorraad Boxer's Bekijk hier onze voorraad Partner's Bekijk hier onze voorraad Expert's Klik hier voor onze maatwerk mogelijkheden

Of mogen wij u bellen?

Bel mij terug